Fidanlar Geleceğe Nefes Olmak İçin Toprakla Buluştu!

11 Kasım 2019, Pazartesi 152

Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde "Milli Ağaçlandırma Günü" 11 Kasım 2019 saat 11:11 de bu yıl ilki gerçekleştirilen “Geleceğe Nefes” projesi kapsamında 81 il ile eş zamanlı olarak Üniversitemiz Arhavi Yerleşkesinde 500 fidan toprakla buluştu.

AÇÜ Arhavi Yerleşkesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Arhavi Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık, İlçe Emniyet Müdürü Sefer yerebakan, Jandarma Komutanı Engin YILMAZ, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kibar, Arhavi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fikret Sözbilir, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Orman İşletme Müdürü Özgür Aktaş ile kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.