Öğrencilerimiz Lösemili Çocuklar İçin Yürüdü!

08 Kasım 2019, Cuma 245

Arhavi Meslek Yüksekokulumuz Spor yönetimi programı öğrencileri, 2-8 Kasım tarihleri arasında kutlanan "Lösemili Çocuklar Haftası" kapsamında Arhavi İlçe Merkezinde farkındalık etkinliği düzenledi. Arhavi Toplum Sağlığı Merkezi ve Arhavi Gençlik Merkezinin de katkı verdiği etkinlikte öğrencilerimiz maske takarak Arhavi İlçe Merkezindeki esnaf ve vatandaşlara broşür dağıttı. Arhavi Cumhuriyet Meydanında toplanan öğrencilerimiz katılımcıları Lösemi hakkında bilgilendirirken Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Fikret Sözbilir, duyarlılıkları ve katılımları nedeniyle öğrencilerimizi tebrik etti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kibar da öğrencilerimizi bu etkinliği gerçekleştirmeleri nedeniyle kutladı.