Yüksekokulumuzda 11. Dönem Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

23 Haziran 2021, Çarşamba 605

Arhavi Meslek Yüksekokulu 11. Dönem Kuşak Bağlama ve Mezuniyet Töreni Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Törene, dereceye giren öğrencilerimiz ile birlikte, yüksekokul akademik ve idari personelimiz ve veliler katılırken COVİD-19 pandemi koşulları nedeniyle kısıtlı katılımla gerçekleşen törene öğrencilerimiz ve veliler aynı zamanda uzaktan bağlantı ile katılım sağladılar.

Programda, yüksekokul birincisi olan Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Özlem AKYOL, mezun öğrenciler adına konuşma yaparken yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Fikret SÖZBİLİR de yüksekokulumuz akademik faaliyetleri hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Program sonunda ise yüksekokulumuzda Öğretim Görevlisi olarak görev yapan ve doktora eğitimini tamamlamasının ardından üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ganstronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne atanan Dr. Öğr. Üyesi Yener OĞAN’a yüksekokulumuz akademik çalışmalarına sağladığı katkılar nedeniyle yüksekokul müdürümüz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Arhavi Meslek Yüksekokulu Ailesi olarak 11. Dönem mezunlarımızı tebrik eder, kariyer yolculuklarında başarılar dileriz.