Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Genç Spor Yöneticisi Adayları ile Buluştu!

11 Mayıs 2018, Cuma 305

Artvin Çoruh Üniversitesi Spor Yönetimi Topluluğu tarafından ikincisi düzenlenen Sporda Kariyer Buluşmaları programının konuğu Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu oldu. “Sosyal Belediyecilik ve Spor” konulu oturumda Spor Yöneticisi adayları ile buluşan Hekimoğlu, bilgi ve deneyimlerini gençlerle paylaştı.

Arhavi Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen programda öğrenciler, Arhavi Belediyesinin sosyal faaliyetleri ile projelerinin yanı sıra bu sene tarihi bir başarıya imza atarak Voleybol branşında Efeler Ligine yükselen Arhavi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün zafere giden yolculuğun basına yansımayan detaylarını da ilk ağızdan öğrenmiş oldular.

Spor Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi Fatih Mehmet PARLAR’ın moderasyonuyla gerçekleşen programda Arhavi Belediyesinin sosyal belediyecilik alanındaki faaliyetlerini öğrencilere anlatan Hekimoğlu, önceliklerinin alt ve üst yapı çalışmaları olduğuna dikkat çekerken buna karşın sosyal faaliyetler olmayan bir belediyecilik anlayışının düşünülemeyeceğini bildirdi. Sağlık, eğitim, kültür, sanat ve en önemlisi spor alanındaki çalışmalarla faal olduklarının altını çizen Hekimoğlu, özellikle yaz döneminde yerelden uluslararası boyuta kadar etkinliklerle ilçenin daha yaşanılabilir olmasına gayret gösterdiklerini beyan etti.

Sporda amacımız önce “İyi insan” olmak!

Arhavi Belediyesi bünyesindeki spor kulübünün kuruluş hikayesini gençlerle paylaşan Hekimoğlu, gençlerin Halk Oyunları alanındaki gayretlerine ortak olmak amacıyla çıktıkları yolda birçok branşta faaliyet gösteren bir kulübe dönüştüklerini belirtirken spordaki hedeflerinin öncelikle güzel ahlaklı insanlar yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Boş tribünlerle başladık!

Voleybol 2. Liginde mücadele ederken boş tribünlerle oynadıklarını dile getiren Hekimoğlu, takımımız kazandıkça Arhavili hemşehrilerinin de takıma olan inançlarının arttığını ve bugüne kadar futbola olan bağımlılığın voleybola kaydığını, böylelikle de ilçemizde spor kültürünün gelişimine önemli bir katkı sağladıklarını söyledi.

Arhavi halkı bize inandı!

Voleybol 1. Ligine Antrenör Ahmet Kavaz ile anlaşarak başladıklarını anlatan Başkan, sezon boyunca en büyük desteği Arhavi halkından gördüklerini destekle motive olduklarını söyledi. Yeni sezon hazırlıklarından da bahseden Hekimoğlu, takımı hem ekonomik hem de kadro olarak güçlendirerek Efeler Liginde sürdürülebilir başarılara imza atmak istediklerini belirtti.

Arhavi Meslek Yüksekokulu idari personeli, Spor Yönetimi Programı öğrencileri, Spor Yöneticiliği programı öğretim görevlilerinin katılım gösterdiği program sonunda Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa Özdemir tarafından günün anısına üzerinde Artvin Çoruh Üniversitesi amblemi bulunan bir tabak armağan edildi.