Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu ile Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası ile yürütülen iş birliği protokolü kapsamında okulumuzun düzenlemiş olduğu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğini yaptığı “Yapay Zekâ: Sadece Bir Teknoloji Değil, Yeni Bir İş Mantığı” başlıklı seminer düzenlendi. Seminere Hopa İİBF İşletme Bölüümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Zeynep Öztürk davetli konuşmacı olarak yer aldı.
Etkinlikte, yapay zekânın iş dünyasında yarattığı dönüşüm, işletmelerin karar alma süreçlerine etkisi ve yeni iş modelleri üzerindeki rolü ele alındı. Doç. Dr. Zeynep Öztürk, güncel örnekler ve akademik yaklaşımlar çerçevesinde gerçekleştirdiği sunumuyla katılımcılara kapsamlı bir perspektif sundu.
İş dünyası temsilcileri ile akademik çevrelerin ilgiyle takip ettiği seminer, karşılıklı değerlendirmeler ve soru-cevap bölümüyle tamamlandı. Arhavi Meslek Yüksek okulu olarak seminere katkı sunan Doç. Dr. Zeynep Öztürk’e ve etkinliğe katılım sağlayan tüm paydaşlara teşekkür ederiz. ( Ocak / 2026)