Turizm ve Tanıtım Topluluğu Rize'deki Turizm İşletmelerine Teknik Gezi Düzenledi!

12 Aralık 2018, Çarşamba 138

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Turizm ve Tanıtım Topluluğu bünyesinde, Öğretim Görevlisi Burcu KIVILCIM akademik danışmanlığında Rize EDFA Seyahat Acentası ve Rize Babillon Hotel&Spa&Restaurant’a teknik gezi gerçekleştirdi.

Öncelikle EDFA Seyahat Acentası personelleri ile tur düzenleme, biletleme, rezervasyon ve satış hakkında bilgi alışverişinde bulunduktan sonra yöre turizminin gelişimi üzerine sohbet edildi ve üniversitemiz adına hediyeleri takdim edildi. Ardından, Babillon Hotel&Spa&Restaurant’da Önbüro, Kat Hizmetleri, Yiyecek&İçecek ve diğer departmanlar gezilerek genel bir otel işleyişi hakkında bilgi alan öğrencilerimiz otelin geleneksel hamsi şenliğinde misafir edildi. Kendilerini ağırlayan otel personeline üniversitemiz adına hediyelerini vererek otelden ayıldılar.

Öğrencilerimizi misafir eden EDFA Seyahat Acentası satış sorumlusu sayın Muhsin GÜLEY’e, Babillon Hotel&Spa&Restaurant’a önbüro müdürü sayın Fatih YILMAZ’a ve teknik geziyi gerçekleştirmede ulaşım imkânı sağlayan Arhavi Belediye Başkanı Sayın Coşkun HEKİMOĞLU’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.